Paieška
Reklama

Švedijos virtuvė

Cukriniai sausainiai
Cukriniai sausainiai
Ingredientai: Miltai - 450 mililitrų, Cukrus - 100 mililitrų, Sviestas - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis
Maltinukai su burokėliais
Maltinukai su burokėliais (1)
Ingredientai: Faršas - 500 gramų, Kiaušinio tryniai - 2 vienetai, Svogūnas - 2 vienetai, Bulvė - 1 vienetas, Burokėliai - 6 valgomieji šaukštai, Pipirai - 1 saujelė, Druska - 1 saujelė, Džiūvėsėliai - 6 saujelės
Bandelės su cinamonu
Bandelės su cinamonu
Ingredientai: Pienas - 250 mililitrų, Miltai - 550 gramų, Cukrus, rudas - 100 gramų, Sviestas - 75 gramai, Mielės - 40 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Kardamonas, maltas - 1 arbatinis šaukštelis, Cukrus, rudas - 50 gramų, Sviestas -
Salotos su lašiša
Salotos su lašiša
Ingredientai: Aisbergo salotos - 0.5 galvos, Svogūnas, mėlynasis - 0.5 vieneto, Pomidoras - 1 vienetas, Avokadas - 0.5 vieneto, Lašiša - 150 gramų, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt