Paieška
Reklama

Prancūzijos virtuvė

Prancūziška svogūnų sriuba
Prancūziška svogūnų sriuba
Ingredientai: Svogūnai - 1 kilogramas, Sviesas - 200 gramų, Sūris - 150 gramų, Batonas - 4 riekės, Druska - 1 arbatinis šaukštelis
Prancūziški rageliai
Prancūziški rageliai
Ingredientai: Mielės - 20 gramų, Miltai - 500 gramų, Sviestas - 200 gramų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Kiaušiniai - 2 vienetai, Pienas - 250 mililitrų
Pyragaitis puodelyje
Pyragaitis puodelyje
Ingredientai: Miltai - 4 valgomieji šaukštai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Kakava - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušinis - 1 vienetas, Pienas - 3 valgomieji šaukštai, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai
Prancūziškos salierų salotos
Prancūziškos salierų salotos
Ingredientai: Garstyčios - 10 gramų, Majonazas - 100 gramų, Grietinė - 60 mililitrų, Saliero šaknis - 300 gramų
Crepes Valentinui
Crepes Valentinui
Ingredientai: Kiaušiniai (L dydžio) - 6 vienetai, Pienas - 250 mililitrų, Miltai - 250 gramų, Sviestas - 100 gramų, Grietinėlė (35 procentų) - 420 mililitrų, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Cukraus pudra - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Var
Lietiniai su vaniliniu kremu
Lietiniai su vaniliniu kremu
Ingredientai: Pienas - 1 litras, Kvietiniai miltai - 500 gramų, Cukrus - 100 gramų, Kiaušiniai - 8 vienetai, Sviestas - 100 gramų, Druska - 2 žiupsneliai, Pienas - 1 litras, Vanilė (ankštys) - 2 vienetai, Kiaušiniai (tryniai) - 6 vienetai, Miltai - 100 gr
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
Ingredientai: Antiena, krūtinėlė - 800 gramų, Ropės (arba salierai) - 160 gramų, Bulvės - 160 gramų, Sultinys, vištienos - 1 vienetas, Vynas (baltas, sausas) - 200 mililitrų, Sviestas - 20 gramų, Grietinėlė - 120 mililitrų, Pievagrybiai - 60 gramų, Morkos
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
Ingredientai: Kiaušiniai (2 kiaušiniai ir jų tryniai) - 4 vienetai, Pienas (riebus) - 2 lapai, Svietsas - 25 gramai, Vanilės ankštis (susmulkinta - 1 vienetas, Romas - 80 mililitrų, Cukrus - 200 gramų, Kvietiniai miltai - 100 gūželių
Creme brulee
Creme brulee
Ingredientai: Kiaušiniai - 8 vienetai, Grietinėlė - 400 gramų, Pienas - 400 gramų, Cukrus - 100 gramų, Tonko pupelės - 1 gabalas, Vanilės lazdelė, šviežia - 1 vienetas, Rudas cukrus - 30 gramų
Bananų ir kriaušių salotos
Bananų ir kriaušių salotos
Ingredientai: Kriaušės - 150 gramų, Slyvos - 5 vienetai, Bananas - 1 gabalas, Cukraus pudra - 2 arbatiniai šaukšteliai, Rukola - 1 saujelė
Prancūziškas aviečių tortas
Prancūziškas aviečių tortas
Ingredientai: Avietės - 250 gramų, Cukrus - 130 gramų, Manų kruopos - 125 gramai, Cukrus, ištirpintas - 100 gramų, Citrina, sultys - 1 vienetas, Vanduo - 250 gramų, Vanilinas - 0 žiupsnelių
Omletas suflė
Omletas suflė
Ingredientai: Miltinis cukrus - 4 arbatiniai šaukšteliai, Sviestas, gabaliukai - 2 gabalai
  • 1 /
  • 2 /
  • ... /
  • 8 /
  • 9
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt