Paieška
Reklama

Pradžia Straipsniai Gaminimas Ruošiame naminius makaronus!

Ruošiame naminius makaronus!

2012-07-30 13:39:48
Ruošiame naminius makaronus!

Norite namie gamintų makaronų? Jei nusiteikę gaminti, nepamirškite svarbiausių penkių makaronų gaminimo principų:


1. M i l t a i. Naminių makaronų gamybai naudokite tik ypač kietus kvietinius miltus, paprastai tokie miltai žymimi - 00 kodu.


2. K i a u š i n i a i. Skaniausi makaronai pagaminti iš ekologiškų, laisvėje lakstančių vištų kiaušinių.


3. T e š l a. Dviem porcijoms dėkite porą šaukštų miltų, suformuokite šulinį ir į jį įmuškite kiaušinį, įpilkite šaukštą aliejaus (jo dėka makaronai nesulips). Pradėkite minkyti tešlą ir minkymo eigoje įdėkite dar porą šaukštų miltų. Tešla turi būti vientisa ir nelipti prie rankų. Iškočiokite tešlą kuo ploniau.


4. P j a u s t y m a s. Perlenkite makaronus į kelias dalis ir pjaustykite ant lentelės, naudokite makaronų darymo mašinėlę arba suteikite savo makaronams įdomiausias formas.


5. V i r i m a s. Virkite makaronus labai sūriame, jūros sūrumo vandenyje apie 4 min. (jei makaronai ploni).

Paruošti naminius makaronus paprasčiau nei jūs manote! Artimiausias kursas kur makaronus ir jų padažą galėsite gaminti su profesionaliu šefu Ronaldu Nagrockiu – 2012.08.02, užsiregistruokite: http://www.ciopciop.lt/kursas/italijos-virtuve-27.

Gairės: makaronai, makaronų gamyba, naminiai makaronai
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodamas viešiai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs straipsniai

Kapučino puodelis Tavo namuose
Kapučino puodelis Tavo namuose
Vienas esminių kriterijų kapučino kavai – tiršta ir karšta pieno puta, kuri suteikia įstabų skonį ir kerintį aromatą...
Skaityti daugiau
Trumpas interviu su Lietuvoje gyvenančiu prancūziškos virtuvės šefu Marcu d’Erceville
Trumpas interviu su Lietuvoje gyvenančiu prancūziškos virtuvės šefu Marcu d’Erceville
Marcas iš Prancūzijos, Bretanės, kur dirbo prancūziškame restorane. Čia Lietuvoje jo gaminamų patiekalų galite paskanauti „Stiklių“ restorane, o pasisemti patirties ir kartu pasigaminti vakarienę – kulin...
Skaityti daugiau
Gaminame Itališką maistą!
Gaminame Itališką maistą!
"Tas pats patiekalas, kol nukeliauja iki stalo yra paragaujamas mažiausiai 3 skirtingų asmenų."
Skaityti daugiau
Visi naujausi receptai
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt