Paieška
Reklama

Pradžia Straipsniai Gaminimas Ruošiame naminius makaronus!

Ruošiame naminius makaronus!

2012-07-30 13:39:48
Ruošiame naminius makaronus!

Norite namie gamintų makaronų? Jei nusiteikę gaminti, nepamirškite svarbiausių penkių makaronų gaminimo principų:


1. M i l t a i. Naminių makaronų gamybai naudokite tik ypač kietus kvietinius miltus, paprastai tokie miltai žymimi - 00 kodu.


2. K i a u š i n i a i. Skaniausi makaronai pagaminti iš ekologiškų, laisvėje lakstančių vištų kiaušinių.


3. T e š l a. Dviem porcijoms dėkite porą šaukštų miltų, suformuokite šulinį ir į jį įmuškite kiaušinį, įpilkite šaukštą aliejaus (jo dėka makaronai nesulips). Pradėkite minkyti tešlą ir minkymo eigoje įdėkite dar porą šaukštų miltų. Tešla turi būti vientisa ir nelipti prie rankų. Iškočiokite tešlą kuo ploniau.


4. P j a u s t y m a s. Perlenkite makaronus į kelias dalis ir pjaustykite ant lentelės, naudokite makaronų darymo mašinėlę arba suteikite savo makaronams įdomiausias formas.


5. V i r i m a s. Virkite makaronus labai sūriame, jūros sūrumo vandenyje apie 4 min. (jei makaronai ploni).

Paruošti naminius makaronus paprasčiau nei jūs manote! Artimiausias kursas kur makaronus ir jų padažą galėsite gaminti su profesionaliu šefu Ronaldu Nagrockiu – 2012.08.02, užsiregistruokite: http://www.ciopciop.lt/kursas/italijos-virtuve-27.

Gairės: makaronai, makaronų gamyba, naminiai makaronai
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodamas viešiai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs straipsniai

Mažos gudrybės virtuvėje
Mažos gudrybės virtuvėje
Mažos gudrybės ir naudingi patarimai šeimininkėms...
Skaityti daugiau
Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“
Knorr FIX ruošinys spagečiams „Bolognese“
„Fix Spaghetti Bolognese“ padažui skirtas mišinys padės jums paruošti puikų, pikantiško skonio, tirštą Bolonijos padažą. Mišinys pagamintas iš 3 šviežių sudžiovintų pomidorų, sumaišytų su tradicinėmis ita...
Skaityti daugiau
Kas yra tofu?
Kas yra tofu?
Tofu - tai sojų varškė. Ji yra vienas populiariausių produktų Japonijoje ir Kinijoje. Šis produktas, didelis baltymų šaltinis, dar kartais vadinamas “mėsa be kaulų”.
Skaityti daugiau
Visi naujausi receptai
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt