Paieška
Reklama

Kaip virti kiaušinius

2011-05-18 16:04:22
Kaip virti kiaušinius

Norint išvirti minkštai, kiaušinius dėkite į verdantį vandenį ir virkite 3-3,5 min. Baltymas bus pusiau išviręs, o trynys - skystas.

Pusiau minkštą kiaušinį išvirsite per 4,5-5,5 min. Baltymas bus išviręs, o trynys skystas.

Norint išvirti kietai, kiaušinius dėkite į verdantį vandenį ir virkite 8-10 min.

Kiaušiniai be lukšto ("marškinėliuose"). Pasūdykite ir parūgštinkite vandenį, užvirinkite (10 g. druskos, 50g. 3% acto 1l. vandens). Lukštas permuškite pusiau, kiaušinį laikant prie pat vandens, ir paleiskite kiaušinį į verdantį vandenį. Virkite 3-3,5 min., kol suvirs baltymas ir pradės tirštėti trynys. Išvirtus kiaušinius skylėtu samčiu išgriebkite į šiltą pasūdytą vandenį.

Gairės: kiek virti kaiušinius, kiaušinių virimas, minkštas kiaušinis, kietas kiaušinis, kiaušinis be lukšto
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodamas viešiai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs straipsniai

Nori būti tikru vyru? 4 produktai Tau!
Nori būti tikru vyru? 4 produktai Tau!
Kad vyrai būtų sveiki, stiprūs, žvalūs, būtina teisinga mityba, tai galioja ir moterims. Tačiau kasdieninis racionas turi skirtis.
Skaityti daugiau
Naudingi kulinariniai patarimai namų šeimininkėms
Naudingi kulinariniai patarimai namų šeimininkėms
Kelios paprastos gudrybės, kurios padės atsiskleisti Jūsų patiekalų skoniui, aromatui ir leis ilgiau išlaikyti šviežius produktus.
Skaityti daugiau
Ko nelaikyti šaldytuve
Ko nelaikyti šaldytuve
Kad maisto produktai kuo ilgiau nesugestų, juos esame įpratę laikyti šaldytuve, bet ne visi produktai gerai išsilaiko žemoje temperatūroje.
Skaityti daugiau
Visi naujausi receptai
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt