Ragauk.lt

Varškės blyneliai su vyšnių padažu

Varškės blyneliai su vyšnių padažu

Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų kiekis: 5
Ingredientai Padažui:
Ingredientai Tešlai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę pertrinti su šakute.

  2. Supilti kefyrą ir gerai išmaišyti.

  3. Į varškę supilti išplaktus kiaušinius, druską, sodą, cukrų ir miltus.

  4. Blynelius kepti įkaitintame aliejuje, kol pagelsta abi pusės.

  5. Į vandenyje įmaišome krakmolą, cukrų, cinamoną.

  6. Sudedame vyšnias ir pakaitiname ant silpnos ugnies iki 5 minučių, vis pamaišant.

  7. Cukraus kiekis padaže priklauso nuo to ar vyšnios labai rūgščios ir ar Jums jo daugiau reikia. :)

  8. Blynelius valgyti su vyšnių padažu. Skanaus!