Ragauk.lt

Traškūs vištienos gabaliukai

Traškūs vištienos gabaliukai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai Marinatui:
Ingredientai Vištienai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Susipjaustykite vištieną maždaug norimo dydžio gabaliukais ir pamarinuokite.

  2. Traškučius palikite uždarytame pakelyje (pasirinkite natūralius). Pradurkite pakelį ir išleiskite orą, "ištrinkite" kočėlu, kad traškučiai viduje susismulkintų. Pakelį atidarykite ir supilkite trupinius į indą.

  3. Voliokite vištienos gabaliukus į miltuose, išplakttuose kiaušiniuose, o galiausiai- į bulvių traškučiuose. Taip paruoškite visus gabaliukus.

  4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištienos gabaliukus. Kepkite tol, kol gabaliukai gražiai apskrus. Patiekti galite su mėgiamu padažu ar paprasčiausiu kečupu. Skanaus!

  5. P.S. Aš darau dvigubą porciją, nes mano draugams labai patinka ir greitai jų nelieka :)