Ragauk.lt

Trapus pyragas su obuoliais ir cinamonu

Trapus pyragas su obuoliais ir cinamonu

Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Tešlai:
Ingredientai Padengimui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasiruoškite obuolius. Juos nulupkite, sutarkuokite ir apšlakstykite citrinos sultimis, kad neprarastų spalvos.

  2. Susmulkinkite riešutus ir razinas. Juos sumaišykite su obuoliais.

  3. Kitame dubenyje sumaišykite, miltus, cukrų, manus ir kepimo miltelius.

  4. Pyragas sluoksniuojamas taip: trečdalis tešlos dedamas į paruoštą skardą, tada dedama trečdalis obuolių masės, vėl tešlos, tada antrą kartą obuolių masės. Viskas dedama gražiai paskirstant per visą skardą. Dedamas trečias sluoksnis tešlos bei obuolių. Kiekvienas obuolių sluoksnis apibarstomas cinamonu.

  5. Galiausiai užtarkuojamas sviestas ant obuolių paskutinio sluoksnio.

  6. Kepti apie 45 minutes orkaitėje įkaitintoje iki 180 C laispnių.