Ragauk.lt

Skanūs čeburėkai

Skanūs čeburėkai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 12
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Tešlai:
Ingredientai Kepimui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlai į dubenį supilkite kefyrą, sudėkite druską, mieles ir viską gerai išplakite. Pilkite miltus ir minkykite kol gausis tešla.

  2. Ant miltais pabarstyto stalviršio iškočiokite tešlą ir su apskritimo formele išpjaustykite tešlą (galima išpjaustyti ir su stikline, ir su lėkštute).

  3. Įdarui į dubenį sudėkite faršą, suberkite druską, pipirus, įmuškite kiaušinį, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir viską gerai išminkykite.

  4. Paimkite iš tešlos padarytus apskritimus ir įdėkite šaukštą faršo, tada suspauskite galus šakute. Taip padarykite visus čeburėkus.

  5. Tuomet į puode įkaitintą aliejų dėkite po kelis čeburėkus ir ant silpnesnės ugnies virkite tol, kol jie iškils į paviršių.

  6. Beje, į faršą įdedu šiek tiek grietinės, tada įdaras būna sultingesnis.