Ragauk.lt

Pyragėliai su šilauogėmis ir rikota

Pyragėliai su šilauogėmis ir rikota

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Tešlai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišyti miltus su cukrumi, kepimo milteliais, migdolais ir žiupsneliu druskos.

  2. Sudėkite sviestą pjaustytą gabaliukais ir ištrinkite mediniu šaukštu. Supilkite pasukas ir užminkykite tešlą. Iš jos suformuokite rutulį, įsukite į plėvelę ir 1 valandą palaikykite šaldytuve.

  3. Atvėsusią tešlą iškočiokite. Iš jos formele išpjaustykite rutulius. Sudėkite į sviestu pateptas ir miltais pabarstytas formeles, kraštus užlenkite. Tešlą pabadykite šakute ir kepkite 180 °C orkaitėjė 25 minutes.

  4. Atvėsinkite. Rikotos sūrį išsukite su medumi ir mase pripildyti krepšelius. Ant viršaus dėkite šilauoges ir apibarstykite cukraus pudra.

    Skanaus :)