Ragauk.lt

Maltos mėsos kepsneliai

Maltos mėsos kepsneliai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai Reikės:
Ingredientai Kepimui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Pomidorus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais. Sūrį sutarkuokite.

  2. Į maltą mėsą įmaišykite prieskonius, kiaušinius, sugrūstą česnaką, džiūvėsėlius, miltus ir sezamo sėklas.

  3. Su rankomis suformuokite nedidelius mėsos paplotėlius.

  4. Įkaitinkite aliejų ir apkepkite kiekvieną mėsos paplotėlį (po 2 min.).

  5. Kepsnelius sudėkite į kepimo skardą. Ant viršaus užberkite sūrio, uždėkite po griežinėlį svogūno ir pomidoro. Viršų taip pat užbarstykite sūriu.

  6. Kepkite 225° C orkaitėje 20-30 min.