Ragauk.lt

Lazanija su kiaulienos faršu

Lazanija su kiaulienos faršu

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai Įdarui:
Ingredientai Padengimui:
Ingredientai Pabarstymui:
Ingredientai Lazanijai:
Ingredientai Kepimui:
Ingredientai Paskaninimui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Pakepiname smulkiai supjaustytus svogūną, česnaką ir kiaulienos faršą. Dedame pomidorų pastos ir konservuotus pjaustytus pomidorus.

  2. Pagardiname druska, pipirais, baziliku, paprikos prieskoniais, petražolėmis ir užpilame vandeniu. Viską gerai išmaišome. Paliekame troškintis ant silpnos ugnies apie 2 minutes.

  3. Į gilesnį kepimo indą dedame truputį šios masės ir uždedame nevirtus makaronų lakštus. Tuomet vėl dedame faršo mišinį ir pridengiame lakštais.

  4. Ant viršutinių lakštų sudedame likusią masę, uždedame grietinės ir apibarstome tarkuotu sūriu.

  5. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)