Ragauk.lt

Krevetės tešloje

Krevetės tešloje

Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai Marinatui:
Ingredientai Apvoliojimui:
Ingredientai Reikės:
Ingredientai Kepimui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Krevetes apšlakstome šviežiai išspaustos citrinos sultimis, druska ir pipirais.
    Palaikome šaldytuve 30 min.

  2. Išplakame kiaušinį.

  3. Krevetes pavoliojame kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir vėl kiaušinyje.

  4. Dedame į įkaitintą aliejų ir kepame apie 5 minutes.

  5. Išgriebtas krevetes sudedame į lėkštę, išklotą popieriniu rankšluosčiu. Lėkštėje liks nerekalingi riebalai.

  6. Valgyti su grietinėle, ryžiais ir daržovėmis. Skanaus!