Ragauk.lt

Kalmarai, troškinti grietinės padaže

Kalmarai, troškinti grietinės padaže

Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai Reikės:
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalmarus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Kalmarų žiedus įtrinkite prieskoniais. Kiekvieną kalmaro žiedelį pavoliokite miltuose.

  2. Pakepinkite įkaitintame aliejuje apie 1 minutę. Kalmarus nepamirškite apversti. Apkepusius kalmarus išgriebkite iš keptuvės.

  3. Į švarią keptuvę sluoksniais sudėkite: svogūnai, kalmarų žiedai, svogūnai, kalmarų žiedai...

  4. Užpilkite viską grietine ir patroškinkite apie 10-15 minučių.

  5. Tinka su makaronais, bulvėmis ar ryžiais. Skanaus!