Ragauk.lt

Blyneliai iš kepenėlių

Blyneliai iš kepenėlių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai Blynams:
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenėles (kiaulienos, jautienos ar vištienos) mirkome piene apie 1 valandą. Sumalti.

  2. Po to įmušame kiaušinius, suberiame miltus, įberiame mėgstamų prieskonių, druskos ir pipirų. Į kepenėlių masę sudedame pakepintą morką, česnaką ir svogūną. Viską (geriausiai rankomis) išmaišome iki vientisos masės.

  3. Ant įkaitusių keptuvėj riebalų ar aliejaus dedame po šaukštą kepenėlių masės ir kepame ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių po pora minučių. Prie blynelių labiausiai dera makaronai. Blynelių perkepti negalima.

  4. Skanaus :)