Ragauk.lt

Biskvitinis pyragas

Biskvitinis pyragas

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai Pyragui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių pagal Celsijų.

  2. Išmaišykite kambario temperatūros sviestą su cukrumi. Greičiausia viską išmaišyti elektriniu maišikliu.

  3. Kai sviesto masė tampa puri, įmuškite kiaušinius. Įmuškite po vieną kiaušinį. Kai įmaišote kiaušinį, įmuškite antrą ir taip po vieną įmaišykite visus kiaušinius.

  4. Sudėkite likusius ingredientus: sutarkuotą citrinos ir apelsino žievelę, druską, kepimo miltelius. Galiausiai po truputį beriant, įmaišykite miltus.

  5. Kepimo formą (26 cm skersmens) išklokite kepimui skirtu popieriumi, ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Į paruoštą kepimo formą sudėkite tešlą.

  6. Kepkite 50-55 minutes.

  7. Ar pyragas iškepė, galite patikrinti mediniu pagaliuku. Jei jis lieka sausas ir neaplimpa tešla, pyragas iškepė.

  8. Pyragą patiekti, kai jis šiek tiek pravės. Apibarstykite cukraus pudra. Skanaus :)