Ragauk.lt

Apelsinų ir morkų pyragas

Apelsinų ir morkų pyragas

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai Pyragui:
Gaminimo instrukcija:
  1. Virtas morkas sutrinkite su trintuvu (blenderiu).

  2. Išplakite kiaušinius su minkštu sviestu ir cukrumi.

  3. Nulupkite apelsiną ir supjaustę sutrinkite. Turi gautis skysta košelė. Storesnes ir nesusitrinančias odeles išmeskite.

  4. Į kiaušinių plakinį įmaišykite nugesintą sodą, morkų ir apelsinų košelę.

  5. Suberkite manų kruopas (nevirtas) ir išmaišykite.

  6. Į sviestu pateptą kepimo skardą supilkite tešlą.

  7. Įkaitinkite orkaitę iki 170° C. Kepkite 25-30 minučių.