Ragauk.lt

Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu

Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu

Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Porcijų kiekis: 20
Ingredientai:
Gaminimo instrukcija:
  1. Įpjaukite antienos odelę rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje. Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais.

    Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.

    Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.

    Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.