Paieška
Reklama

Žuvis su žemės riešutų padažu

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Žemės riešutai , 120 gr.;
  • Kalendra , 0,5 a.š.;
  • Šafranas , 2 žiups.;
  • Paprika, malta , 2 žiups.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Actas , 1 a.š.;
  • Vanduo , 1 stikl.;
  • Česnakai , 4 skilt.;
Reikės:
  • Žuvis , 1 vnt.;
  • Kvietiniai miltai , 4 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvalytą ir nuskustą žuvį supjaustykite gabaliukais. Pavoliokite miltuose ir kepkite aliejuje, kol abi pusės apskrunda ir pati žuvis iškepa (apie 5-7 minutes ant mažo kaitrumo ugnies).
  2. Sumalkite riešutus.
  3. Į užvirintą vandenį įmaišykite riešutus ir prieskonius.
  4. Žuvį patiekti su padažu. Prieskonių į padažą dėkite pagal skonį. :)
Receptą atsiuntė Živilė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt