Paieška
Reklama

Žuvis su grybais

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Lydeka (arba upėtakis) , 1 vnt.;
  • Grybai , 200 gr.;
  • Sūris, fermentinis, tarkuotas , 100 gr.;
  • Grietinė , 3 v.š.;
  • Miltai , 1 ;
  • Morkos , 1 vnt.;
  • Svogūnai ;
Gaminimo instrukcija:
Lydeką supjaustyti gabalais ir virti apie 10 - 15 min. Tada išimti iš puodo ir sudėti ant riebalais pateptos skardos. Berti druskos bei pipirų.
Grybus (geriausia voveraites) pakepinti keptuvėje su aliejumi ir smulkintais svogūnais. Dėti grietinės, berti truputi miltų ir ,maišant, dar šiek tiek patroškinti.
Paruoštą padažą dėti ant žuvies, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti maksimalios temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.
Receptą atsiuntė Andrėja
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt