Paieška
Reklama

Žuvis su apelsinų padažu

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Padažui:
  • Sviestas , 50 gr.;
  • Svogūnai, raudoni , 1 galv.;
  • Actas , 1 v.š.;
  • Kaparėliai , 1 v.š.;
  • Apelsino žievelė , 1 v.š.;
  • Apelsinų sultys , 80 ml;
  • Petražolės , 1 v.š.;
Apvoliojimui:
  • Kvietiniai miltai , 3 v.š.;
Reikės:
  • Žuvies filė , 1 kg;
Kepimui:
  • Alyvuogių aliejus , 50 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies (menkės, lydekos ir pan.) filė gabaliukus įtrinkite prieskoniais žuviai. Apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje. Kepti reikia abi žuvies filė gabaliuko puses po 2-3 minutes (ant mažo kaitrumo ugnies).
  2. Kai žuvį iškepsite sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
  3. Švarioje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Pakepinkite sukapotą svogūną 2 minutes, supilkite actą, apelsinų sultis, suberkite kaparėlius, sutarkuotą apelsino žievelę, sukapotas petražoles. Vis pamaišant virkite apie 4-5 minutes.
  4. Žuvį patiekite su padažu. Skanaus!
Receptą atsiuntė Edilija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt