Paieška
Reklama

Žuvies kepsniukai su padažu

  • 3.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 1
Padažui:
  • Majonezas , 7 v.š.;
  • Agurkas, marinuotas , 100 gr.;
  • Česnakas , 2 skilt.;
  • Petražolės , 1 pund.;
Reikės:
  • Žuvies filė , 500 gr.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Džiūvėsėliai , 1 sauj.;
  • Druska ;
  • Pipirai, malti ;
Kepimui:
  • Aliejus ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustome gabaliukais.
  2. Kiaušinį išplakame su druska ir pipirais.
  3. Žuvies gabaliukus pavoliojame kiaušinio plakinyje ir džiūvėseliuose.
  4. Kepame 5-7 min. vieną pusę, po to apverčiame ir apkepame antrąją pusę žuvies gabaliukų.
  5. Majonezą sumaišome su smulkiai supjaustytais agurkais, petražolėmis, sutrintais česnakais.
Receptą atsiuntė Augustė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt