Paieška
Reklama

Žuvies kepsneliai su vafliu

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Įdarui:
  • Žuvis , 300 gr.;
  • Svogūnai , 2 galv.;
  • Manų kruopos , 100 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Majonezas , 2 v.š.;
  • Prieskoniai , 1 žiups.;
Apvoliojimui:
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Džiūvėsėliai , 2 v.š.;
Reikės:
  • Vaflis , 6 lap.;
  • Olandiškas sūris , 200 gr.;
  • Aliejus , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkintus svogūnus ir manų kruopas sudėti į maltos žuvies masę, įmušti kiaušinius, sudėti prieskonius, majonezą-išmaišyti ir porai valandų palikti šaldytuve.
  2. Vaflius sudėti lygiai ir supjaustykite rombo ar trikampio formos figūras. Ant vieno lakšto dėkite 3-4 mmm storio žuvies įdarą ir uždengti kitu lakštu.
  3. Kepsnelius apvolioti kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Dėti į aliejumi išteptą skardą ir šauti į 200-220 laipsnių karščio orkaitę.
  4. Kai kepsneliai pagels (po 15-20 minučių), apibarstyti tarkuotu sūriu ir dar 5 min. pakepinti, kol išsilydys. Skanaus.
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt