Paieška
Reklama

Žolelių kiaulienos kepsnys

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Bulvės , 500 gr.;
  • Pomidorai , 500 gr.;
  • Alyvuogių aliejus , 5 v.š.;
  • Sultinys , 125 ml;
  • Kiaulės kumpis , 1 kg;
  • Petražolės , 2 v.š.;
  • Džiūvėsėliai , 3 v.š.;
  • Parmezano sūris , 2 v.š.;
  • Citrinos Žievelės , 1 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves ir pomidorus supjaustyti griežinėliais. Viena skiltele česnako patrinti skardą, kurioje kepsite.
  2. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Į skardą supilti du valgomus šaukštus aliejaus ir sluoksniais sudėlioti pomidorų ir bulvių griežinėlius. Užpilti karštu sultiniu.
  3. Nuplauti ir nusausinati mėsą. Kruopščiai ištrinti druskos ir pipirų mišiniu. Įdėti į skardą. Kepti apie 60 minučių.
  4. Susmulkinti česnako skiltelę. Sumaišyti su citrinos žievele, duonos džiūvėsėliais, trintu parmezanu, petražolėm ir 3 šaukštais alyvuogių aliejaus.
  5. Gauta masę tolygiai ištepti ant keptos mėsos ir toliau kepti apie 20 min. Kepsnį išimti ant lėkštės ir tuoj pat patiekti supjaustytą su daržovėm ir bulvėm.
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt