Paieška
Reklama

Žiedinių kopūstų blyneliai su padažu

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Jogurtas, natūralus , 300 ml;
  • Krapai, susmulkinti , 2 a.š.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Apvoliojimui:
  • Džiūvėsėliai , 4 v.š.;
Blynams:
  • Žiediniai kopūstai , 600 gr.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Petražolės, kapotos , 2 v.š.;
  • Graikiniai riešutai , 40 gr.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Miltai , 1 v.š.;
Kepimui:
  • Aliejus , 25 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žiedinius kopūstus pavirti vandenyje apie 5 minutes.
  2. Sutrinti ir išmaišyti su druska, pipirais, petražolėmis, sumaltais graikiniais riešutais, pipirais, kiaušiniu ir miltais.
  3. Reikia suformuoti nedidelius plokščius blynelius, apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti gerai įkaitintame aliejuje.
  4. Blynelius patiekti su padažu.
  5. Sutrinti česnaką ir išmaišyti su jogurtu, krapais, druska bei pipirais. Prieskonių berkite pagal poreikį.
  6. Skanaus
Receptą atsiuntė Jonė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt