Paieška
Reklama

Žemaičių blynai

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 12
Ingredientai:
  • Bulvės , 0,7 kg;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Mėsa (malta, virta) , 300 gr.;
  • Krakmolas , 3 v.š.;
  • Džiūvėsėliai, malti , 300 gr.;
  • Druska, pipirai , 10 gr.;
  • Prieskoniai, faršui , 10 gr.;
Gaminimo instrukcija:
Bulves gerai nuplauti ir išvirti su lupenomis.
Atvėsinti, nulupti, sumalti su mėsmale.
Įmuškite kiaušinį, įberkite krakmolą, pasūdykite ir išminkykite.
Iš maltų bulvių tešlos padarykite paplotėlius, dėkite šaukštą mėsos įdaro, užlenkite kraštus ir suformuokite pailgą blynelį. Lėkštėje sumaišykite šaukštą miltų ir du šaukštus džiūvėsėlių, apvoliokite mišinyje blynelius ir kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus. Patiekite su liesu jogurtu ar grietine.
Receptą atsiuntė Svetlana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt