Paieška
Reklama

Želinės širdelės

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Braškės , 250 gr.;
  • Grietinėlė , 200 gr.;
  • Jogurtas, natūralus , 125 gr.;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Riešutai , 30 gr.;
  • Vanilinis cukrus , 8 gr.;
  • Želatina , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpilame 3 šaukštais šalto vandens ir brinkiname 10 minučių.
  2. Supilame grietinėlę, cukrų (50 g) ir vanilinį cukrų į puodą ir kaitiname maišant, kol užverda. Iš karto kai tik užverda, nukeliame nuo ugnies. Leidžiame atvėsti iki 60 laipsnių.
  3. Į grietinėlę įmaišome želatiną.
  4. Sutrintas braškes (turėjau šaldytų) sumaišome su likusiu cukrumi.
  5. Į grietinėlę įmaišome jogurtą ir braškių tyrelę.
  6. Šią masę supilame į šaldymo formeles.
  7. Laikome šaldytuve, kol sustingsta.
  8. Patiekiame su riešutais ir braškių uogiene ar trintomis braškėmis. ;)
Receptą atsiuntė Raminta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt