Paieška
Reklama

Želė tortukas

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Želė, įvairių skonių , 4 vnt.;
  • Jogurtas, liesas , 0,5 l;
  • Persikai, konservuoti , 800 ml;
  • Želatina , 35 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pagaminkite įvairių skonių želė (naudokite šiek tiek mažiau vandens nei nurodyta pakuotėje). Sustingusią želė supjaustykite gabaliukais.
  2. Nedideliame kiekyje vandens (stiklinėje) išbrinkinkite želatiną, o tada ištirpinkite ją garų vonelėje . Jogurtą ir želatiną išplakite plaktuvu.
  3. Sumaišykite želė gabaliukus ir pjaustytus persikus su jogurto mase, supilkite į norimą formą ir dėkite stingti į šaldytuvą.
Receptą atsiuntė Milda
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt