Paieška
Reklama

Želė su džiovintais vaisiais

  • 4.0 5 4
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Reikės:
  • Kefyras , 750 gr.;
  • Cukrus , 5 v.š.;
  • Želatina , 30 gr.;
  • Džiovinti abrikosai , 100 gr.;
  • Vanduo , 150 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinti želatiną 1 puodelyje vandens. Įmaišyti cukrų.
  2. Į kefyrą supilti ištirpintą želatiną su cukrumi ir gerai išplakti.
  3. Įmaišyti į kefyro masę susmulkintus džiovintus abrikosus.
  4. Želė masę supilstyti į indelius ir palikti šaldytuve bent 3 valandos.
  5. Gavosi tikrai labai skanus desertas. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Julija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt