Paieška
Reklama

Zefyrinis desertas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Zefyrai , 2 vnt.;
  • Grietinėlė , 200 gr.;
  • Braškės , 200 gr.;
  • Kivi , 200 gr.;
  • Kremas, šokoladinis ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Zefyrus su grietinėle sumalti smulkintuvu.
  2. Braškes supjaustyti ketvirčiais, kivius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
  3. Į tortinę vienu sluoksniu dėti braškes ir ant viršaus užpilti grietinėlės.
  4. Tada dėti zefyrų masę ir vieną sluoksnį kivių. Kivius užlieti grietinėle ir desertą dėti valandai į šaldytuvą.

    Patiekiant užbarstyti šokolado drožlių.
Receptą atsiuntė Miglė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt