Paieška
Reklama

Zefyrai šokolade

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Šokoladas (sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos) ;
  • SANTA MARIA ANCHO STYLE aitriosios paprikos , 2 a.š.;
  • Apelsinas, žievelė, tarkuota , 1 vnt.;
  • Mediniai krapštukai ar ledinukų lazdelės , 1 pak.;
  • Riešutai , 150 gr.;
  • Zefyrai , 300 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.
  2. Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite.
  3. Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.
  4. Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.

    Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
Santa Maria
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt