Paieška
Reklama

Žaliasis padažas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Padažui:
  • Avokadai , 1 vnt.;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Actas , 50 ml;
  • Alyvuogių aliejus , 200 ml;
  • Petražolės , 1 pund.;
  • Druska , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į virtuvinio kombaino indą sudedame kubeliais supjaustytą didelio avokado minkštimą, nuluptą česnako skiltelę, petražoles, suberiame druską, supilame aliejų ir actą.
  2. Viską suplakame iki vientisos tyrės.
  3. Labai skanus padažiukas!
Receptą atsiuntė Galina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt