Paieška
Reklama

„Žaliasis kuskusas“

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Svogūnų laiškai , 1 pund.;
  • Paprika, žalia , 1 vnt.;
  • Petražolės, kapotos , 20 gr.;
  • Kalendra , 20 gr.;
  • Peletrūnas , 2 v.š.;
  • Krapai, sukapoti , 2 v.š.;
  • Mėtos , 2 v.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 90 ml;
Reikės:
  • Vanduo , 160 ml;
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.;
Salotoms:
  • Kuskusas , 150 gr.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Kmynai , 0,5 a.š.;
  • Pistacijos , 50 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kuskusą užpilti verdančiu vandeniu arba sultiniu. Uždengti folija ir palikti 15 minučių.
  2. Susmulkinti svogūną. Kmynus ir pistacijų riešutus pakepinti keptuvėje.
  3. Žalumynus ir papriką susmulkinti ir sutrinti iki tyrelės konsistencijos. Sumaišyti su aliejumi.
  4. Aliejaus ir žalumynų padažu užpilti kuskusą ir išmaišyti.
  5. Užbarstykite kmynais ir riešutais. Kas kmynų nemėgsta, gali nedėti.
Receptą atsiuntė Samanta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt