Paieška
Reklama

Žagarėlių eglutė

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 20
Reikės:
  • Soda , 1 a.š.;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Grietinė , 0,5 l;
  • Miltai , 2 stikl.;
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
  • Vanilinis cukrus , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Užminkome tasią tešlą, iškočiojame ją į stačiakampį, padaliname per įstrižainę.
  2. Abu trikampius supjaustome juostelėmis, jų viduryje įpjauname įpjovą ir per ją persukame juostelę, kaip žagarėliams.
  3. Kepame aliejuje arba orkaitėje.
  4. Ilgą bambukinį pagaliuką įsmeigiame į obuolį arba meduolį ir suveriame žagarėlius nuo didžiausio iki mažiausio.
  5. Gautą eglutę pabarstome cukraus pudra ar spalvotais pabarstukais. Skanu ir gražu.
Receptą atsiuntė Lijana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt