Paieška
Reklama

Žagarėliai

  • 3.3 5 3
6 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 20
Tešlai:
  • Miltai , 250 gr.;
  • Sviestas , 50 gr.;
  • Cukrus , 50 gr.;
  • Mielės , 20 gr.;
  • Kiaušinio tryniai , 3 vnt.;
  • Vanilinis cukrus , 1 a.š.;
  • Cukraus pudra , 1 v.š.;
  • Grietinė , 0,5 stikl.;
Kepimui:
  • Aliejus , 2 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruošiama mielinė tešla, ją reikia kildinti du kartus.
  2. Po to pakilusią tešlą iškočiojame kuo ploniau (apie 2 mm storio).
  3. Suformuojame žagarėlius ir verdame keptuvėje įkaitintame aliejuje, paskui apibarstome miltiniu cukrumi.
Receptą atsiuntė Kristina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt