Paieška
Reklama

Vytintas kumpis

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai:
  • Kiaulienos kumpis , 2 kg;
  • Druska , 100 gr.;
  • Česnakai , 10 skilt.;
  • Pipirai , 2 a.š.;
  • Cukrus , 1 a.š.;
  • Malta kalendra , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kumpį nuplauti ir nusausinti. Įtrinti cukrumi.
  2. Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su druska, pipirais, kalendra.
  3. Mišiniu krupščiai įtrinti mėsą. Dėti į indą, uždengti rankšluostėliu ir laikyti vėsiai 5 - 6 dienas. Periodiškai reikėtų mėsą pavartyti ir patrinti.
  4. Nuo mėsos nubraukti prieskonių perteklių, jei reikia, nuplauti, nusausinti.
  5. Vynioti į audeklą ir džiovinti apie mėnesį.
Receptą atsiuntė Jelena
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt