Paieška
Reklama

Vyniotinis su sūriu ir pievagrybiais

  • 3.7 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 12
Įdarui:
  • Grybai , 400 gr.;
  • Svogūnai , 2 vnt.;
  • Sviestas , 2 v.š.;
  • Druska , 2 žiups.;
Tešlai:
  • Sūris , 700 gr.;
  • Majonezas , 200 gr.;
  • Kiaušiniai , 10 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nestambiai sutarkuojam sūri, kuri lydosi, sumaišom su kiaušiniais ir majonezu.
  2. Skardą išklojame sviestiniu popieriumi, patepame su aliejumi ir plonu sluoksniu paskleidžiame visą sūrio masę. Kepame orkaitėje apie 20 min 180 C temperatūroje. Išimame ir atvesiname.
  3. Įdarui: grybus supjaustome, smulkiai supjaustome svogūną, viską pakepiname ant sviesto, dedame prieskonių ir druskos pagal skonį.
  4. Atvėsusį sūrio lakštą nuimame nuo sviestinio popieriaus, užtepame grybų įdaru ir suvyniojame vyniotinį. Dedame į orkaitę dar 10-15 minučių.
Receptą atsiuntė Kristina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt