Paieška
Reklama

Vyniotinis su faršu

  • 3.5 5 2
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 15
Įdarui:
  • Faršas , 600 gr.;
  • Svogūnai , 2 vnt.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Druska , 1 sauj.;
  • Pipirai , 1 sauj.;
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 6 vnt.;
  • Sūris, fermentinis , 400 gr.;
  • Majonezas , 180 gr.;
  • Grietinė , 120 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišome kiaušinius su majonezu, tarkuotu sūriu ir grietine. Supilame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
  2. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 20 min. Ataušiname.
  3. Faršą sumaišome su kiaušiniu, pjaustytu svogūnu, druska ir pipirais.
  4. Paruoštą įdarą sudedame ant iškepto pagrindo. Susukame į vyniotinį.
  5. Kepame 40 min., tokioje pačioje temperatūroje.
  6. Iškepusį vyniotinį supjaustome griežinėliais. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Alina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt