Paieška
Reklama

Vištienos paelija

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Vištienos blauzdelės , 4 vnt.;
  • KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys , 2 pak.;
  • Ryžiai, ilgagrūdžiai , 200 gr.;
  • Šparaginės pupelės , 80 gr.;
  • Konservuoti pomidorai , 1 skard.;
  • Svogūnai , 2 vnt.;
  • Citrina, žalia , 1 vnt.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Paprika saldžioji , 1 vnt.;
  • Paprika, saldžioji , 1 vnt.;
  • Alyvuogių aliejus , 4 v.š.;
  • Šafranas , 5 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą marinuokite taip, kaip jums labiausiai patinka.
  2. Susmulkinkite česnaką ir svogūną. Supjaustykite paprikas juostelėmis. Pomidorus lengvai paskirstę nukoškite.
  3. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, apkepkite blauzdeles iš visų pusių. Išėmę mėsą, į keptuvę sumeskite svogūnus ir česnakus, pakepinkite aliejuje. Po 2 minučių kepimo išimkite.
  4. Supilkite į keptuvę ryžius, pakepinkite kelias minutes. Supilkite vandenį – jis turi apsemti ryžius per 1.5 cm. Suberkite Knorr vištienos sultinį ir šafraną. Viską kruopščiai išmaišykite.
  5. Sudėkite ir mėsą, ir daržoves. Uždengtą keptuvę įkiškite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 20 minučių.
  6. Paruoštą patiekalą apšlakstykite citrinų sultimis. Puoškite citrinų griežinėliais.
Receptą atsiuntė Knorr
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt