Paieška
Reklama

Vištienos ir jautienos vyniotinio šašlykas

  • 3.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 5
Marinatui:
  • Aliejus, alyvuogių , 4 v.š.;
  • Sultys, citrinų , 3 v.š.;
  • Kario prieskoniai , 1 a.š.;
  • Česnakas , 1 skilt.;
Reikės:
  • Vištienos filė , 500 gr.;
  • Jautiena, šoninė , 15 gab.;
  • Paprikos, saldžiosios , 2,5 vnt.;
  • Svogūnai , 2,5 vnt.;
  • Morkos , 2 vnt.;
Paskaninimui:
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustome gabaliukais, užpilame marinatu ir marinuojame apie 1 valandą.
  2. Griežinėliais supjaustytas morkas sudedame į verdantį vandenį ir verdame apie 3 min. Paprikas supjaustome gabaliukais, svogūnus padaliname į 4 dalis.
  3. Vištienos gabaliukus išimame iš marinato, nusausiname ir apvyniojame jautienos šoninės juostelėmis. Suveriame ant iešmo. Tarpuose tarp mėsos suveriame paprikas, morkas, bei svogūnus. Paskaniname druska ir pipirais.
  4. Šašlykus kepame įkaitintame aliejuje, 8-10 min., retkarčiais pamaišome ir apšlakstome marinatu. Skanaus.
Receptą atsiuntė Gintautė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt