Paieška
Reklama

Vištiena su padažu

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 3
Ingredientai:
  • Vištiena, virta , 500 gr.;
  • Grietinė , 200 gr.;
  • Svogūnų laiškai , 150 gr.;
  • Krapai , 50 gr.;
  • Sviestas , 2 v.š.;
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną susmulkiname nedideliais gabaliukais.
  2. Stambokai supjaustome svogūnų laiškus ir krapus.
  3. Į įkaitintą keptuvę įdedame sviesto, ištirpiname ir suberiame vištieną. Maišydami kepame vištieną, kol ji apskrus.
  4. Tada suberiame svogūnų laiškus, krapus ir prieskonius. Svogūnų laiškams šiek tiek apkepus, supilame grietinę, viską gerai išmaišome.
  5. Dar kelias minutes patroškiname.
  6. Valgome su virtomis bulvėmis arba ryžiais.
Receptą atsiuntė Marijona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt