Paieška
Reklama

Vištiena (Chicken Cacciatore)

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Vištienos ketvirčiai , 4 vnt.;
  • Alyvuogių aliejus , 1 v.š.;
  • Svogūnai , 2 galv.;
  • Konservuoti pomidorai , 500 gr.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Pomidorų tyrė , 1 v.š.;
  • Rozmarinai , 1 v.š.;
  • Čiobreliai , 1 v.š.;
  • Lauro lapai , 1 lap.;
  • Baltas vynas, sausas , 275 ml;
  • Vyno actas , 1 v.š.;
  • Sultinys, vištienos , 150 ml;
  • Čili pipirai , 1 vnt.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos ketvirčius apibarstykite druska ir juodaisiais pipirais.
  2. Į keptuvę ar puodelį supilkite aliejų ir pakepinkite vištienos ketvirčius, kol šiek tiek apskrunda. Išimkite iš keptuvės.
  3. Į keptuvę suberkite susmulkintus svogūnus ir česnakus. Pakepinkite kelias minutes, kol gražiai pagelsta.
  4. Į keptuvę supilkite vyną, konservuotus pomidorus, pomidorų tuyrelę, įmeskite lauro lapelį, suberkite rozmarinus, čiobrelius, čili ir supilkite sultinį.
  5. Į keptuvę sudėkite vištienos ketvirčius.
  6. Kai troškinys užvirs, ugnį sumažinkite ir virkite apie 45 minutes.
  7. Nepaprastai skanu! :)
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt