Paieška
Reklama

Viščiukas su ananasais ir paprikomis

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Garnyrui:
  • Kokoso drožlės , 150 ml;
  • Ananasai , 1 stikl.;
  • Paprikos, saldžiosios , 1 stikl.;
Reikės:
  • Viščiukas , 1 vnt.;
Užpilui:
  • Sultinys, vištienos , 250 ml;
Paskaninimui:
  • Druska , 1 sauj.;
  • Pipirai , 1 sauj.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vidutinio dydžio viščiuką išdarinėjame, nuplauname ir perpjauname per pusę. Paskaniname druska ir pipirais.
  2. Į kepimo indą supilame sultinį, dedame vištienos gabaliukus vienas šalia kito, odele į viršų ir neuždengę kepame 180 laipsnių temperatūroje, kol odelė pagels, o mėsa taps minkšta.
  3. Kepant vis apliejame esančiu sultiniu. Tuomet išimame iš orkaitės, apdedame ananasų ir paprikų gabaliukais, bei kokoso drožlėmis. Sandariai uždarome ir kepame dar 30 min.
Receptą atsiuntė Ieva
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt