Paieška
Reklama

Virtos kepenėlės

  • 5.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Vištienos kepenėlės , 0,5 kg;
  • Svogūnai , 2 galv.;
  • Grietinė , 3 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Aliejus , 10 ml;
  • Vanduo , 0,5 l;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos kepenėles palaikyti pamerkus šaltame vandenyje apie 20 minučių. Nusausinti ir supjaustyti mažesniais gabaliukais.
  2. Sukapoti svogūną. Į puodą įpilti aliejaus ir pakepinti svogūnus (2 minutes).
  3. Į puodą supilti užvirintą vandenį.
  4. Sudėti kepenėles, suberti prieskonius. Kai vanduo užvirs, ant vidutinio kaitrumo ugnies virti 20 minučių.
  5. Įmaišykite grietinę ir virkite dar 10 minučių.
  6. Gero apetito:)
Receptą atsiuntė Ineta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt