Paieška
Reklama

Virtas karpis

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Karpis , 1 kg;
  • Morkos , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Petražolės , 1 pund.;
  • Porai , 1 vnt.;
  • Juodieji pipirai , 5 vnt.;
  • Lauro lapai , 1 vnt.;
  • Čiobreliai , 1 žiups.;
  • Druska , 2 a.š.;
  • Citrinos , 1 riek.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvalytas karpis įtrinamas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais. Dedamas į puodą nugara į viršų, užpilamas prieskoninių daržovių ir prieskonių nuoviru ir verdamas ant mažos ugnies uždengtame inde, žiūrint, kad nesukristų, apie 1 valandą.
  2. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje supjaustytas.
Receptą atsiuntė Aušra
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt