Paieška
Reklama

Virtas ešerys

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Ešerys , 900 gr.;
  • Pomidorai , 8 vnt.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Kaparėliai , 1 v.š.;
  • Alyvuogės, juodosios , 2 v.š.;
  • Citrinos sultys , 1 v.š.;
  • Raudonėliai (Oreganas) , 0,5 a.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Paprikos milteliai , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies filė įtrinkite raudonėliais, druska ir paprika. Apšlakstykite citrinos sultimis.
  2. Žuvį sudėkite į puodą su vandeniu.
  3. Įpilkite aliejaus. Sudėkite pomidorų skilteles, kaparėlius, alyvuoges.
  4. Virkite apie 20 minučių.
Receptą atsiuntė Rima
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt