Paieška
Reklama

„VIN Brule“

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 3
Reikės:
  • Raudonas vynas, merlot , 500 ml;
  • Kadagio uogos , 4 vnt.;
  • Juodieji pipirai , 6 vnt.;
  • Gvazdikėliai , 4 vnt.;
  • Cinamono lazdelė , 2 vnt.;
  • Citrinos žievelė , 0,5 a.š.;
  • Apelsino žievelė , 0,5 a.š.;
  • Medus , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į raudoną vyną sudėti kadagio uogas, pipirus, gvazdikėlius, cinamono lazdeles, žieveles ir medų.
  2. Kaitinti ant silpnos ugnies 5 minutes.
  3. Po to nukoškite.
  4. Puikaus skonio.

    Sušildo :))
Receptą atsiuntė Redita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt