Paieška
Reklama

Vikšrai

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Pieniškos dešrelės , 1 kg;
  • Varškė , 2 pak.;
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
  • Grietinė , 2 v.š.;
  • Soda , 2 a.š.;
  • Miltai , 3 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
Sodą nugesinti grietinėje ir gerai išplakti, sudėti varškę ir vėl išmaišyti, berti miltus ir išminkyti tešlą iki vientisos masės. Rankas ir stalą patepti aliejumi, kad neliptų tešla. Tešlą iškočioti ir supjaustyti juostelėmis. Imti juostelę ir apvynioti kiekvieną dešrelę. Virti gruzdintuvėjė arba kepti keptuvėjė (didesniame aliejaus kiekyje).
Tešla puikiai tiks ir gaminant čeburekus.

Skanaus
Receptą atsiuntė Jurgita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt