Paieška
Reklama

Varškinės spurgos

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 1
Ingredientai:
  • Varškė , 600 gr.;
  • Kiaušiniai , 5 vnt.;
  • Cukrus , 6 v.š.;
  • Miltai , 20 v.š.;
  • Vanilinis cukrus , 2 a.š.;
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.;
  • Cukraus pudra ;
Kepimui:
  • Aliejus , 1 l;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį suberiame cukrų, vanilinį cukrų, įmušame kiaušinius ir išplakame. Gautą masę supilame į varškę, lengvai išmaišome.
  2. Kitame dubenyje persijojame miltus ir kepimo miltelius, suberiame į varškės masę ir gerai išmaišome/išminkome.
  3. Rankas išsitepame aliejumi ir formuojame norimo dydžio spurgas. Verdame karštame aliejuje ant nedidelės kaitros, kol gražiai paruduos. Iškeptas spurgas sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių.
Receptą atsiuntė Dovile
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt