Paieška
Reklama

Varškės pyragas su migdolais

  • 3.4 5 5
5 įvertinimai | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Tešlai:
  • Miltai , 300 gr.;
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Vanilinis cukrus , 2 a.š.;
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.;
  • Sviestas , 70 gr.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Grietinė , 1 v.š.;
  • Vanduo , 1 v.š.;
Pirmajam įdarui:
  • Migdolai , 100 gr.;
  • Cukrus , 100 gr.;
Antrajam įdarui:
  • Varškė , 500 gr.;
  • Manų kruopos , 1 v.š.;
  • Cukrus , 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Miltus sumaišyti su trečdaliu cukraus, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais, sviestu, grietine ir kiaušinio tryniais. Trinti, kol pasidarys trupiniai.
  2. Trečdalį tešlos trupinių atidėti į šaldytuvą. Likusią tešlą sumaišyti su trupučiu vandens ir minkyti, kol taps vientisa. Tešla iškloti sviestu pateptos kepimo formos dugną ir šonus.
  3. Riešutus pasmulkinti ir sumaišyti su kitu trečdaliu cukraus.
  4. Į varškę įmaišyti likusį cukrų ir manų kruopas ir gerai išmaišyti.
  5. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į varškės masę.
  6. Ant tešlos tolygiai paskirstyti riešutus su cukrumi, ant jų pilti varškės įdarą ir apibarstyti atidėtos tešlos trupiniais.
  7. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Raminta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt