Paieška
Reklama

Varškės pyragas

  • 3.0 5 2
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 15
Tešlai:
  • Varškė , 600 gr.;
  • Cukrus , 200 gr.;
  • Sviestas , 200 gr.;
  • Kiaušiniai , 4 vnt.;
  • Krakmolas , 2 v.š.;
  • Vanilė , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę du kartus permalti mėsmale.
  2. Supilti su cukrumi ištrintus trynius, ištirpintą sviestą, suberti krakmolą, visus pasirinktus kvapniuosius priedus (vanilė, keletas lašų migdolų esencijos, razinos, apelsino žievelė), vėliausiai sukrėsti iki stangrumo išplaktus baltymus.
  3. Masę gerai išmaišyti ir sudėti į siaurą, sviestu pateptą ir džiūvėsėliais išbarstytą formą.
  4. Varškėtį kepti apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje.
  5. Iš formos išimti tik visiškai atvėsusį ir patiekti su mėgstamu sirupu arba valgyti vieną. Extazy-GARANTUOTAS!!!
Receptą atsiuntė Dalia
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt